Locatie

Een uitvaart op een sfeervolle locatie maakt het warmer en informeler. In een boerderij, in je stamkroeg, in de eigen schuur, buiten in het bos of op een open veld.

Ik kijk voortdurend om mij heen naar mooie uitvaartlocaties. Het draagt bij aan het magische gevoel.

Restaurant ‘Bij Hammingh’

Restaurant ‘Bij Hammingh’ in Garnwerd heeft een mooie (buiten) ruimte waar een ontspannen sfeer heerst. Er is een fijne samenwerking tussen ‘Mooi Mens Uitvaart’ en ‘Bij Hammingh’ ontstaan, waarin het aanbrengen van het gouden randje centraal staat.

Locatie
Tuin Bij Hammingh
Locatie
Locatie

Crematorium ‘Ommeland en Stad’

Tijdens een stage en uit eigen ervaring heb ik crematorium ‘Ommeland en Stad’ in Eelderwolde leren kennen. Een sfeervolle locatie met stijl waar alle faciliteiten voor een uitvaart en opbaring aanwezig zijn en men mee denkt in de mogelijkheden. Een team met fijne, persoonlijke mensen die staan voor tijd, ruimte en vrijheid.

Je kunt er zelfs voor kiezen om jullie dierbare tot het laatste moment bij de oven te begeleiden.

Crematorium ‘Ommeland en Stad’
Crematorium ‘Ommeland en Stad’
Ommeland, ontvangstzaal

Natuurbegraafplaats ‘Hillig Meer’

Een prachtige bosrijke locatie met een warme sfeer is natuurbegraafplaats ‘Hillig Meer’ in Eext. Natuurbegraven is de oudste en meest natuurlijke manier om een overledene te begraven. De natuur ontfermt zich over het lichaam en het graf. Het eeuwigdurend grafrecht beschermt de natuur. Dat is waarom steeds meer mensen kiezen voor natuurbegraven.

Ontvangsthuis-Hillig-Meer-5 (1)
Natuurbegraafplaats ‘Hillig Meer’
Natuurbegraafplaats ‘Hillig Meer’

Lees ook meer over:

Bloemen

Kennisgeving

Vervoer

Nalatenschap